Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#36 - Lászlóné Éva Szvath2018.09.30. 21:33

Kedves Mariann! Tegnap, azaz 2018 09.29-én Palotás község Szüreti mulatságán voltunk. Nagy élmény volt a A háromágú tölgyfa tündére című bábelőadás. Számomra teljesen újfajta előadást láttam, míg a hat éves unokám nagy örömmel, izgalommal nézte a számára ismert mesét. Nagyokat kacagott a humoros részeken. Nagyon örültünk, hogy láthattuk ezt a gyönyörű mesét, a közben hallgatott gyönyörű énekeket, s nem utolsósorban a gyönyörű dallamokat! Köszönjük szépen. Éva és Imola

#35 - RÉKA2017.12.26. 09:02

SOk sikert kívánok!Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván:RÉKA

#34 - Fertői-Olaszki Eszter és Fertői Virág2017.06.05. 18:37

Nagyon szépen köszönjük a mai Fertőrákosi Kőfejtőben tartott előadását! Fenomenális volt! Életre szóló élmény! Megnéznénk még párszor! Remélem még élvezhetjük a varázslatát máskor is! Keresni fogjuk merre jár! :-) Eszter és Virág

#33 - Brigo2016.12.20. 11:37

Kedves Mancsi és Árpád!

Advent utolsó vasárnapján, december 18-án Kaposváron láttalak és hallotalak benneteket! Nagyon hálás vagyok Timiéknek, hogy benneteket hívtak erre anapra.
Csatlakozva az előző bejegyzéshez, sok színházi/bábszínházi előadást láttam már, sok színes és igényes volt közöttük természetesen, de életemnek az egyik legmeghatározóbb ilyen jellegű élménye ez az előadás volt!
Hálásan köszönöm és azt külön is, hogy a gyermekeim, akik még csak 3,5 és 5 évesek megértették a (szerintem a végén a végtelenül egyszerű rongyból készített bábok által is nagyon szépen és finoman illusztrált) történetet. Annyi minden benne volt abban az egyszerűségben és mennyi réteget lehet mégis kiérezni belőle. Nekem természetesen anyaként is nagyon sokat mondott Mária "tájékoztatása" a rá is váró terhekről, de a gyerekek is nagyon szépen felfogták a maguk kis óvodás módján. (járnak hittanra az oviban, nem volt teljesen ismeretlen a történet, de ez egy olyan "aha" élmény volt nekik szerintem. Sokat beszélek, és még tudnék is :)
Az 5 éves lányom azt mondta, hogy: - Anya, képzeld, könnyes lett a szemem.
Szerintetek is megértette? Meghatódott, és én is.
(amúgy azóta sokat emlegetjük a farkasok etetését is, külön köszönet érte!)
Köszönöm a sorsomnak is, hogy éppen ezen a hétvégén is hazautaztam Kaposvárra és nem hagytam ki s Bábszínteres alkalmat.
Minden együtt volt, hálás köszönet!
Kasza-Kiss Brigitta

#32 - Dénes2016.12.11. 20:36

Ma délelőtt láttuk nővéremmel és a kisfiával az előadásotokat a karácsonyi vásár üvegházában.

Mindannyiunk nevében ezúton szeretném megköszönni ezt a fantasztikus élményt!

Van szerencsém sokszor színházba járni, s bátran kijelenthetem, hogy ez a bábelőadás életem egyik legfantasztikusabb "színházi" élménye volt.

Nagyon sok sikert kívánok a továbbiakban!


Üdvözlettel,

L.D.

#31 - Éva2016.06.27. 21:40

Kedves Mancsi!
Annyira tetszett az ózdi előadásod, megsimogatta, megnevettette a lelkemet. Az előadásodat látva az jutott eszembe, hogy Te most azt teszed, amit a pszichológusok flow-élményként szoktak emlegetni. Nagyon szépen köszönöm, és csak remélni tudom, hogy látlak még valahol fellépni, muszáj, mert a gyerekeim nem voltak ott, és sajgott a szívem, hogy miről maradtak el!

#30 - Hesz Heni (Danka anyukája)2016.02.06. 22:08

Kedves Mariann! Minden Rétsági gyermek, és szülő nevében szeretném megköszönni, ezt a remek előadást, amit ma láthattunk picurka városunkban. Felejthetetlen élmény volt. Remélem sikerül a többi előadásodat is megtekintenünk a közeljövőben. Addig is büszkén sétál minden gyerek, aki szereti a húslevest, a makarónit, vagy Ádámnak, Rékának, vagy Dankának hívnak! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!

#29 - mama2015.12.20. 11:39

Gratulálok és sok sikert!Üdv:mama))

#28 - Gulyásné Varga Edit2015.03.24. 19:06

Kedves Mancsi!
Ma délelőtt A kecskeméti Ciróka Bábszínházban néztük meg együtt az óvodásaimmal A székely menyecske meg az ördög című előadást. Kiváló és élvezetes volt minden perce. Ajánlom mindenkinek, nézze meg! Sok sikert kívánok, remélem alkalmam lesz megtekinteni más előadását is. Üdvözlettel: Gulyásné Edit

#27 - Udvaros Melinda2015.03.21. 13:30

Kedves Mariann!
Még mindig a Vitéz László és Vas Juliska c. előadásod hatása alatt vagyunk a családdal, pedig már eltelt pár nap, hogy a Bábu Fesztiválon jártunk. Minden pillanata tökéletes volt, nagyon köszönjük az élményt! A kislányom nagy kedvence Kemény Henrik Vitéz Lászlója, és külön örömöt okozott neki, hogy ezúttal szeretett osztályfőnöke lányának előadásában láthatta. Az egész család nevében jó egészséget és további sok sikert kívánunk! :-)