Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#25 - Mihálffy Eszter2014.11.14. 15:16

Kedves Mancsi!

Ma de. láttuk bábelőadásodat az IBS-ben, és kicsik-nagyok egyaránt rajongóid lettünk. Közkincs vagy!
Isten áldjon!
Szeretettel a nagykovácsi 3.a osztály és szüleik

#24 - reka2014.10.01. 20:42

Kedves Mariann!
Gratulalok.Sok sikert kivan:reka

#23 - Szabó Ildi2014.07.01. 09:03

Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján volt szerencsém találkozni Kapós Böskével. Bevallom, felejthetetlen élmény volt. Az előadás minen percét élveztem,ízes előaásmódja mély nyomot hagyott bennem, sok dolog még most is viszacseng!Rendszeres bábszínházba járó vagyik, de Mariannal még nem találkoztam, de biztos hog ezután keresni fogom az előadásait!További sok sikert!

#22 - Németh Borbála2014.06.22. 21:21

Kedves Mariann!
Köszönöm a tegnapi élményt a kecskeméti Ciróka Bábszínházi "Kapós Böske pajzán históriája" című előadáson. Nagyon nagyon tetszett!!! Fantasztikus volt a díszlet, a bábok, az előadásmód, minden! Eddigi munkásságához gratulálok, és további sok sikert kívánok szeretettel!

#21 - hermelingiz@citromail.hu2014.05.16. 14:14

Kedves Mariann!
Előljáróban elmondom, hogy mi rendszeres színházlátogatók vagyunk a férjemmel, elsősorban budapesti színházakba járunk. Május 12-én láttunk a Kapós Böske c. darabban játszani. Meg kell mondanom, hogy régen volt már ilyen pozitív élményünk színházi előadás kapcsán Élveztük minden percét, élveztük a hangulatot, élveztük a kellemes habitusodat, a nagyszerű játékodat. Köszönjük az élményt és további sikerekben gazdag munkát és sok-sok feladatot kívánunk!

#20 - Keszlerné Rózsa Mónika2014.01.18. 18:46

Kedves Mariann!

Most láttuk kislányommal az előadásodat a székely menyecskéről és az ördögről. Gyönyörű ízes nyelvezete az előadásnak nagyon megragadott. Az előadásának színvonala pedig felülmúlta mindennemű várakozásomat.
Mindenkinek ajánlom a bábelőadást! Aki teheti hallgassa, nézze! Érdemes.
Ha van Budapesten előadásod kérlek jelezd felénk, mert nagyon szívesen részt vennénk rajta. Kívánok munkádhoz sok sikert és elismerést, üdvözlettel: Mónika

#19 - Köleséri Gabriella2013.10.19. 20:27

Kedves Mariann!
Ma délelőtt láttuk tanítványaimmal A székely menyecske és az ördög című előadásodat Budapesten a Jurányi Inkubátorházban. Remekül éreztük magunkat. Fantasztikus élménnyel gazdagodtunk, amit ezúton is nagyon köszönök. Külön köszönöm, hogy a gyerekeket bevezetted a kulisszák mögé! Igazán megérte a mai napon hajnalban kelni, 250 km-t utazni.
Munkáidhoz sok sikert, örömöt kívánok!
A viszontlátás reményében: Gabi

#18 - Varga Violetta2013.09.22. 00:08

Kedves Mariann!
Ma a nemzetis vendégjátékát egy kedves bábos ismerősöm ajánlotta - nagyon nem bántam meg, hogy megnéztem! Csak köszönni tudom, hogy megismerhettem ezt az életöröm-játékot, amihez nemcsak vitalitás és elhivatottság kell, hanem szakmai alázat és kemény szakmai munka is! Gratulálok, és keresni fogom az alkalmakat, amikor másoknak én ajánlhatom tovább...
Üdvözli: Varga Violetta

#17 - Bardocz Katalin2013.06.03. 11:36

Kedves Mariann!
Tegnap láttuk a Székely menyecske és az ördög című bábelőadást Csíkszeredában. Csak úgy belecsöppentünk, véletlenszerűen, épp arra sétáltunk. Igaz a mondás, hogy a spontán dolgok a legjobbak! Szóval nagyon-nagyon tetszett, nekünk felnőtt gyerekeknek is az előadás, igazán frappáns volt, tetszett, hogy megszólította, bevonta a közönséget, nem volt unalmas egyáltalán. Amikor megtudtam, hogy budapesti, nagyon elámultam, igazán jól szemlélte a székely asszonyok makacsságát :) Mégegyszer gratulálok, csak úgy csodálom a tehetségét és további sok sikert kívánok! Szeretettel megnéznénk Kézdivásárhelyen is. Üdvözlettel, Kata

#16 - László2013.01.27. 13:36

Kedves Mariann !
Tegnap láttam a Kapós Böske főpróbáját.Szinházi kollágája hívta fel a figyelmemet.Nagyon kellemes meglepetésben volt részem:ízléses, ízes, magávalragadó előadást láttam.Szinte mindenki a nézőtér és a színpad együtt lélegzett.Egyszerre volt báb és élőszínházi az előadás.Jó egészséget és minden jót kívánok további munkájához.